WA5: Voorbeeldteksten voor jouw WhatsApp (WA)-party

Voorbeeldteksten voor uitnodiging en verloop

Uitnodiging

=======================

Hallo!
Hierbij nodig ik je van harte uit voor mijn WhatsApp ENERGETIX party!
Bekijk alle aanbiedingen, productvideo’s, acties en catalogi in de groep gezellig vanaf de bank en laat je betoveren en inspireren.
Je kunt eenvoudig vragen en bestellingen in de groep bij [JOUW NAAM], onze ENERGETIX adviseur, indienen.
Om erbij te zijn, volg je gewoon de link in de groep, ik kijk naar je uit.

[JOUW uitnodigingslink]

Start: [dag van de week, datum, tijd]

Einde: [dag van de week, datum, tijd]

Iedereen die iets bestelt ontvangt een kleine verrassing!
Ik wens jullie veel plezier!
Je mag de link gerust met je familie en vrienden delen.

Jullie [JOUW NAAM]

Verloop van de WhatsApp-party

=======================

Je kunt gewoon genieten van de show, lezen, kijken, je laten betoveren en inspireren.
Als je iets ziet dat je leuk vindt, waar je belangstelling voor hebt, klik je op de link naar het product, voeg je het toe aan het winkelwagentje en aan het einde van de party kun je eenvoudig je bestelling plaatsen. Als alternatief kan ik ook de bestelling van je overnemen, schrijf dan gewoon naar de groep of aan mij persoonlijk wat je graag zou willen hebben.
ENERGETIX stuurt je direct een pakket, je kunt het in alle rust passen en uitproberen. Als je een andere maat nodig hebt of je iets niet leuk vindt, kun je het terugsturen!
Ik heb jouw naam nodig, zodat jouw gastvrouw haar „BEDANKJE“ van mij kan ontvangen. Als je wilt, schrijf je je volledige naam (waaronder je ook bestelt) aan het einde van de party in deze groep!
Met het afronden van de bestelling hebben jullie tijd tot vanavond 23:59 uur.
Door je naam te verzenden, ga je ermee akkoord dat ik jouw gegevens op mijn mobiele telefoon mag opslaan. Na ongeveer twee weken neem ik contact met je op om te horen hoe tevreden je bent met onze mooie spullen.!
Ik hoop dat je veel plezier beleeft bij het WhatsApp-shoppen!

Voorbeeldteksten voor doorbladerbare catalogi en producten

Beste partydeelnemers,

Ik stuur jullie eerst onze doorbladerbare catalogi! Geniet van de tijd waarin je er gezellig doorheen bladert en laat me weten of je meer informatie en uitleg over bepaalde producten wilt. Stuur daartoe gewoon een bericht naar de groep, bij voorkeur tot en met morgenochtend. Bij individuele vragen help ik jullie natuurlijk ook altijd graag in een persoonlijke chat. Ik kijk uit naar een geweldige party met jullie!

De link naarjouwgepersonaliseerdedoorbladerbarecatalogusleidt direct naarjouwwebshop. Je vindtjouwpersoonlijke link in jouw MMS onder: Webshop> Webshop-configuratie

SPORT | PLEZIER | EXTRA VEEL POWER
=================================

Niet alleen voor de sportievelingen onder ons … voor iedereen die graag eenvoudig heeft!
Onze sportEX-armbanden zijn gemaakt van siliconen en zijn bijzonder comfortabel om te dragen, zowel bij het sporten als in de vrije tijd. Voor de volwassenen en vooral ook populair bij de kleintjes!

[Video invoegen]
Hier is de link naar het product:

Beweging en welzijn
======================

Ontspanning voor je spieren belooft deze set van twee fascia-ballen van verschillende grootte, die je perfect kunt gebruiken voor zelfmassage en om de fascia los te maken. Elke bal is gemaakt van het natuurlijke materiaal kurk en beschikt over drie magneten. Je ontvangt er een stoffen tas bij om ze in op te bergen.

Hier is de link naar het product:

Water is leven
======================

H2O 💧 + magneetkracht 🧲 = BalancePlus

Maak van deze welgevormde drinkfles je dagelijkse metgezel. Design en functionaliteit garanderen een breed scala aan mogelijke toepassingen. Beleef wellness met elke slok! Met de BalancePlus-Mix geniet je van een in balans brengend, basisch water met een ideale pH-waarde.

[Video invoegen]
Hier is de link naar het product: