WA5: Eksempler på tekster til dit WhatsApp (WA)-party

Eksempler til invitation og forløb

Invitation

=======================

Hej!
Hermed inviteres du hjerteligt til mit WhatsApp-ENERGETIX-party!
Du kan sidde hyggeligt hjemme på din sofa og kigge alle tilbud, produktvideoer, aktioner og kataloger i gruppen. Lad dig begejstre, og hent inspiration.
Spørgsmål og bestillinger kan du ganske enkelt afgive i gruppen til [DIT NAVN], vores ENERGETIX-forhandler.
For at være med, skal du bare følge linket ind i gruppen. Jeg glæder mig til at se dig. 

[DIT invitationslink]

Start: [Ugedag, dato, klokkeslæt]

Slut: [Ugedag, dato, klokkeslæt]

Alle, der bestiller, får en lille overraskelse.
Jeg ønsker jer rigtig god fornøjelse!
Linket må du meget gerne dele med din familie og dine venner.
Jeres [DIT NAVN]

WhatsApp partyets forløb

=======================

Du kan bare nyde showet, læse, kigge, hente inspiration og lade dig begejstre. 

Hvis du ser noget, du godt kan lige, som du er interesseret i, klik på linket til produktet, læg det i varekurven, og ved slutningen af partyet kan du så ganske enkelt sende din bestilling afsted. Som alternativ kan jeg også gerne overtage bestillingen for dig. Skriv ganske enkelt i gruppen eller til mig personligt, hvad du gerne vil have.
ENERGETIX sender en pakke direkte til dig, og du kan prøve det bestilte i fred og ro. Skal du have en anden størrelse, eller er der noget, du ikke vil have alligevel, sender du det bare tilbage!
Så din vært(inde) kan få sin »TAK« fra mig, har jeg brug for dit navn. Hvis du vil, kan du bare skrive dit fulde navn (som du også bestiller under) en gang i denne gruppe, når partyet er slut. 
I har tid til at afgive bestilling indtil i aften kl. 23:59.
Når du sender dit navn, accepterer du samtidig, at jeg må gemme dine data på min mobiltelefon. Jeg kontakter dig efter cirka to uger for at høre, om du er glad for de smukke ting, du har købt.
Jeg ønsker dig rigtig god fornøjelse på din WhatsApp shoppingtur!

Eksempler på tekster til bladrekataloger og produkter

Kære partygæster

Jeg starter med at sende jer vores bladkataloger. Tag jeg god tid til i fred og ro at kigge katalogerne igennem, og giv mig besked, hvis I har brug for flere informationer eller forklaringer til bestemte produkter. Send ganske enkelt en besked direkte ind i gruppen, helst inden i morgen tidlig. Ved individuelle spørgsmål hjælper jeg naturligvis også altid gerne i en personlig chat. Jeg glæder mig til et dejligt party sammen med jer!

Linkettilditpersonaliseredebladrekatalogførerdirektetil din webshop. Du finder ditpersonlige link idit MMS under: Webshop > Webshopkonfiguration.

SPORT | SJOV | EKSTRA MEGET POWER

=================================

Ikke kun til sportsfolkene blandt os… til alle, der godt kan lide det ukompliceret!
Vores sportEX armbånd er af silikone og meget behagelige at gå med, både til sport og i fritiden. Til store og ekstra populære også hos de små.

[Indsæt video]

Her linket til produktet:

Bevægelse og velvære

======================

Afslapning for din muskulatur får du med dette sæt fasciakugler i to forskellige størrelser, som er ideelle at bruge til selvmassage og til at løsne op i bindevævet. Begge kugler består af naturmaterialet kork og er udstyret med tre magneter hver. Til opbevaring medfølger der en stofpose.

[Indsæt video]

Her linket til produktet:

Vand er liv

======================

H2O 💧 + magneternes kraft 🧲 = BalancePlus

Gør denne formsmukke drikkeflaske til din ledsager i det daglige. Design og nytteevne garanterer omfattende anvendelsesmuligheder. Oplev wellness med hver eneste slurk! Med vores BalancePlus-Mix nyder du afbalancerende, basisk vand med en ideel pH-værdi.

[Indsæt video] Her linket til produktet: